zondag 27 april 2014

Ze groeien als kool!

Vorige week mochten we nog eens gaan puppyknuffelen. Wat zijn ze gegroeid op twee weken tijd! Het zijn nu echte hondjes met grote-honden-manieren. Ze hebben een grote ren en kunnen binnen en buiten lopen zoveel ze willen. Zelfs de regen houdt hen niet tegen om op ontdekking te gaan in de grote buitenwereld! 

Toen we aankwamen, hadden de pups net gegeten en hadden ze een speeluurtje. Ze zoeken nu ook veel contact met mensen, dat is heel leuk om mee te maken. Wanneer we bij hen in de ren gingen, waren ze meteen nieuwsgierig naar die nieuwe voeten en begonnen ze met onze veters te spelen. Als je er eentje op je schoot neemt, willen ze je gezicht likken. Zo schattig! 

Maar we waren hier ook voor belangrijker zaken dan knuffelen ... Zo mochten we die dag onze voorkeur opgeven: welk pupje vinden wij het leukst en welk pupje komt op de tweede plaats. De eigenaars van mama Roza proberen dan zoveel mogelijk rekening te houden met ieders wens, maar ze kijken ook naar welk pupje het best bij elk gezin past. Wat is het moeilijk om te kiezen tussen zoveel schattigheid! We hebben iedereen geobserveerd, vastgepakt, de fokkers uitgehoord over de karaktertjes. We hebben zelfs 'Mauro' geroepen om te kijken welke pup al op zijn toekomstige naam reageert :-D. 

Nu is het afwachten tot volgende week, wanneer we te horen krijgen welk pupje op 10 mei bij ons in de Kempen mag komen wonen. Spannend! En in tussentijd ... genieten we van de mooie foto's! 










 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten