dinsdag 8 april 2014

In blijde verwachting!

Onze beestenboel is in blijde verwachting ... Want over enkele weken verwelkomen wij een jonge, lieve, speelse, vertederende Friese stabij in ons gezin.

Mauro zal het pupseltje heten, maar momenteel luistert de kleine man nog naar Jantje, Pietje, Rinus of Japie. Dat zijn de oerhollandse namen die de gelegenheidsfokkers van onze pup aan de vier reutjes uit hun nest gegeven hebben. Over enkele weken wordt één van de reutjes aan ons toegewezen en verandert zijn naam definitief in 'Mauro'. Niet oerhollands, maar volgens ons klinkt het als een klok. Het past ook netjes bij Roxy en de namen verschillen genoeg van elkaar om verwarring te voorkomen. Al durf ik ervoor wedden dat Roxy sneller dan de pup zal doorhebben dat er koeken te verdienen vallen als de naam Mauro klinkt!

Een hoopje pups
Mooie mama Roza en stoere papa Rauke
We zijn met de blog 'Mauro & friends' gestart omdat het ons leuk lijkt om het eerste levensjaar van onze pup bij te houden via een blog, zodat alle belevenissen van Mauro worden vastgelegd in woord en beeld. Zijn eerste uitjes, zijn ervaringen op de hondenschool, zijn afspraakjes met hondenvrienden, het kattenkwaad dat hij ongetwijfeld zal uithalen ... En wie weet, doen we er daarna nog wel een jaartje bij!

Uiteraard verdienen ook onze andere lievelingen een plaatsje op deze blog, dus het zal hier niet alleen over Mauro gaan. Maar dat had de oplettende lezer van de blogtitel vast al lang door!

Wij wensen jullie veel leesplezier op onze blog en hopen op leuke reacties!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten