maandag 14 april 2014

Zeven kaarsjes voor Roxy

Vandaag is onze allergrootste schat jarig. Zeven jaar alweer, waarvan ze er op de kop af al vijf bij ons doorbrengt. Redenen genoeg dus om haar in de bloemetjes te zetten, letterlijk en figuurlijk! Afgelopen weekend hebben we Roxy dan ook rotverwend, zoals dat hoort met jarige hondjes.

Zo trokken we naar Borgloon, om daar een mooie wandeling te maken tussen de bloesemende fruitbomen. Omdat het 's morgens nog erg mistig was, waren er minder toeristen dan gewoonlijk: een mooie meevaller. Toen na een half uurtje wandelen de zon doorbrak over de prachtige, wit-met-roze boomgaarden, waanden we ons dan ook in een prachtig privéparadijs.







Maar zondag was het pas echt feest voor Roxy: haar beste viervoetige vriendjes verzamelden in Lommel voor een wandeling van 9,5 km door de Blekerheide. In een klein maar fijn gezelschap, wandelden we afwisselend door bos- en heidegebied. Halverwege hielden we halt aan een plas water, met wijn en wafels voor de baasjes en een pensstaafje voor de honden. Om te zwemmen vonden de honden het nog nét iets te koud. Behalve Dali natuurlijk, die erom bekend staat geen plas te kunnen weerstaan!








Als kers op de taart verwenden we Roxy ook nog eens met een kong gevuld met brokjes en ei. Let vooral op haar inventieve kong-technieken!


Van harte proficiat aan Roxy en dat ze er nog vele jaartjes bij mag doen!

1 opmerking: