zondag 13 april 2014

Puppybench goedgekeurd ...

Honden zijn over het algemeen nogal standvastig wat hun favoriete slaapplek betreft. Zo ligt Roxy standaard in het hoekje van de zetel, vanwaar ze de ganse living en een deel van de keuken in 't oog kan houden. 's Avonds bij de tv, ligt ze dan weer graag languit in haar mand te snoezelen.

Roxy's favoriete slaapplek
Poezen daarentegen, houden wel van iets nieuws. Zet hier een kartonnen doos, een nieuwe krabpaal, of zelfs een (gevulde!) fruitmand, en gegarandeerd eist één van de poezen die nieuwigheid binnen de dag op als persoonlijke slaapplaats.

Zo ook met de bench die ik gisteren ophaalde bij Eveline. Haar cockertje Dali heeft geen bench meer nodig, dus mogen wij ze tijdelijk gebruiken als puppybench. En hoewel Mauro pas over 4 weken zijn intrede zal maken, kon ik het toch niet laten om de bench al een plekje te geven in de living :-). In het midden tussen de zetel van Pukas en de krabpaal van Mousty, daar zal de bench van Mauro vast wel mooi staan, vonden we.

Zo gezegd zo gedaan, maar een lege bench is ook maar leeg, dus vulden we ze met een kussen en enkele zachte knuffels. Roxy stak er haar hoofd eens in en besloot toen om toch maar weer lekker in de zetel te gaan liggen. Maar Pitou vindt de bench helemaal het einde: de komende vier weken is de puppybench Pitou's favoriete slaapplek!

Pitou houdt Mauro's bench nog vier weken warm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten